Депутатите от опозицията да напуснат парламента, призоваха Арман Бабикян, Николай

...
Депутатите от опозицията да напуснат парламента, призоваха Арман Бабикян, Николай
Коментари Харесай

Отровното трио призова опозицията да напусне парламента |

Депутатите от опозицията да изоставен Народното събрание, приканиха Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков от Отровното трио. 

В апел до народните представители те напомнят, че са минали " към два месеца в страната и чужбина против едноличната власт на Борисов ". 

На процедура всички социологически изследвания демонстрират, че ръководството в България се държи срещу волята на българските жители. Това се случва с всички законни и противозаконни средства. Триковете на премиера са транспарантни за всички, а надяваме се и за Вас, заради естеството на заниманията и отговорностите Ви, пишат още от Отровното трио. 

В текста им се споделя още: 

С оглед на това е ясно, че легитимирането на мандата в този парламент не съставлява настояванията на суверена. Обратно, това дава почва на изказвания за представителност и удължава мъката на един режим, който е нездравословен за жителите, законността, демокрацията и свободата в страната. 

Призоваваме обществено всички партии, които настояват, че са опозиционни и всички народни представители, които помнят клетвата си при встъпване в Събранието, въз основата на своя морал и чест, да изоставен пленарните съвещания и работата си в комисиите на Парламента! Това е единственият явен знак за разграничение от тази автократична власт и унищожаване на фасадата, зад която се крие мафията и диктатът на Борисов. Народното събрание към този момент не е органът, в който опозицията е коректив, а " нотариус " на от дълго време взети и изтъргувани еднолични решения. Този акт ще остави имената на срама самотни и единствени, като подопечни чиновници на един човек, а не като изразители на националната воля. 

След „ кървавата сряда " всеки има опция да реши, дали ще остане в историята като покровител на демокрацията или като прислужник на режима. България ще запомни всеки един от Вас! Вие решавате с какво!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР