Депутатите от НФСБ Валентин Касабов, Борис Ячев и Христиан Митев

...
Депутатите от НФСБ Валентин Касабов, Борис Ячев и Христиан Митев
Коментари Харесай

НФСБ внесе в НС законите на Симеонов

Депутатите от НФСБ Валентин Касабов, Борис Ячев и Христиан Митев внесоха в деловодството на Парламента част от законопроектите на Валери Симеонов .

Законите ще доведат до съществени промени към по-добро в другите браншове, съобщи зам.-председателят на ПГ " Обединени патриоти " и народен представител от НФСБ Валентин Касабов.

По думите на Борис Ячев извънредно значимо в тази ситуация е, че част от законите са получили политическа поддръжка и от други парламентарни групи.

 ГЕРБ удрят рамо на Симеонов за закона за <a href=хазарта " >
ГЕРБ удрят рамо на Симеонов за закона за хазарта

Симеонов: Каруцата скърца, тъй като върви

По време на срещите с Валери Симеонов от ГЕРБ и Българска социалистическа партия обявиха политическата си поддръжка за измененията в Закона за
хазарта - единият от законопроектите импортиран през днешния ден.

Промените са свързани със възбрана и на индиректната реклама , както и плануват продажбата на талоните за хазартните игри да се прави само на лицензираните за това места, уточни Христиан Митев.

Вторият импортиран от НФСБ законопроект е обвързван с промени в Закона за здравето , които касаят частичното връщане на тютюнопушенето в заведенията за хранене и забавление.

Третият законопроект планува промени в Закона за устройство на териториите , свързани с т.н преместваеми обекти като контролира по-прецизно схемите за слагане и унищожаване на тези обекти.

 Симеонов не дава доклад никому за срещите си
Симеонов не дава доклад никому за срещите си

Искал да покаже на Нинова законопроектите на НФСБ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР