Депутатите от ГЕРБ Тома Биков и Маноил Манев представиха на

...
Депутатите от ГЕРБ Тома Биков и Маноил Манев представиха на
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ посочиха на БСП за кои депутати става дума в изказването на Борисов

Депутатите от ГЕРБ Тома Биков и Маноил Манев показаха на брифинг в парламент медийни изявления и информация от прокуратурата за депутати от Българска социалистическа партия. По този метод те отвърнаха на сътрудниците си от Българска социалистическа партия, които през днешния ден изпратиха писмо до основния прокурор с искане да разпита премиера Бойко Борисов за изявлението му, че „…в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то от затворници…“.

След брифинга Биков и Манев занесоха в стаята на ПГ на „БСП за България“ разпечатка на медийните изявления и известията на прокуратурата.

„Ако Българска социалистическа партия не са разбрали, ние сме подготвени и на следващия ден да дадем сходна конференция, с цел да могат да схванат кои са тези, които прокуратурата има поради – съобщи Биков. – Ако са решили да носят отговорност за тези народни представители, да продължат да я носят. Ако са решили, че не могат да носят такава отговорност, да спрат да я носят, като ги изключат от парламентарната си група.“

Ако те не схващат защо става въпрос, значи че в 80 % в случаите най-вероятно работят несъответстващо, добави депутатът.

Маноил Манев изчете известие на прокуратурата от 12 юли 2017 година за привличане на депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов като обвинен за пазаруване на гласове. Манев съобщи, че в свои изказвания водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е подкрепила своя народен представител.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР