Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх. Истерията да се

...
Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх. Истерията да се
Коментари Харесай

Мая Манолова: ГЕРБ са сковани от страх заради разкритията

" Депутатите от ГЕРБ са сковани от боязън. Истерията да се осуети вчерашното съвещание на Комисията по проверка на властта демонстрира какъв брой ги е боязън ГЕРБ от истината ", сподели ръководителят на комисията и водач на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова в предаването " Тази събота " на.

" Това не е първият случай, в който шпицкомандите на ГЕРБ, а тук - цялата ПГ на партията, се пробват да осуетят и блокират работата. Както се видя, обаче, ние постигнахме задачата си. Чу се и се видя по какъв начин се натискат бизнеси, по какъв начин се рекетират хора. Чу се по какъв начин министър председателят оказва помощ при експорт на храни. Ако искаш да нямаш проблеми, би трябвало да си непосредствен с някой почитан. Ако искаш бизнесът ти да просперира, би трябвало да си плащаш ", сподели Мая Маналова.

По думите й Светослав Илчовски и Иван Ангелов не са си противоречили в главните обстоятелства. " Те описват по какъв начин действа бизнес. Как в случай че искаш в действителност да си добре, да не си застрашен от това да те смачкат, би трябвало да се чуваш с премиера, да участваш в занимания и рождени дни, да си покровителстван от властта ", означи Манолова.

Според нея всички изказани изказвания по време на двете чувания в Комисията по проверка са елементарно проверими - кухите обороти, както и доставката на фурми от Обединени Арабски емирства.

Манолова сподели още, че по време на съвещанието е получавала още информация от непознати телефонни номера.

По нейното мнение Илчовски евентуално ще попадне под ударите на закона поради признанието, че е давал парични суми на властта, само че това е доказателство, че приказва истината, тъй като никой няма да се уличи самичък без причина
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР