Депутатите от ГЕРБ посрещанаха с аплодисменти вътрешния министър Христо Терзийски,

...
Депутатите от ГЕРБ посрещанаха с аплодисменти вътрешния министър Христо Терзийски,
Коментари Харесай

ГЕРБ с аплодисменти към вътрешния министър за махането на палатковите лагери

Депутатите от ГЕРБ посрещанаха с овации вътрешния министър Христо Терзийски, който се появи пред Народното събрание, с цел да изясни каква е обстановката след в Триъгълника на властта.
Терзийски на процедура повтори всичко казано до момента от ръководителите на Столична дирекция на вътрешните работи на два брифинга от началото на денонощието.
 Новият Министерство на вътрешните работи министър не споделя кой би трябвало да ревизира влезнал ли е някой в спалнята на Борисов Новият Министерство на вътрешните работи министър не споделя кой би трябвало да ревизира влезнал ли е някой в спалнята на Борисов
Към сегашния миг нямаме предоставена някаква инспекция от прокуратурата. Това съобщи Министерство на вътрешните работи министърът Христо Терзийски откакто му беше п...
По-остро запитване имаше от депутата от Българска социалистическа партия Иван Иванов. Той попита Терзийски дали Министерство на вътрешните работи направи нужното, с цел да предотврати тези конфликти, които се случиха нощес.
От Българска социалистическа партия пък за повторно настояха в пленарната зала да пристигна и министър председателят Бойко Борисов, а депутатът Георги Свиленски изиска на представителите на държавното управление да им бъдат задавани и въпроси. " Това е процедура по подаване на информация, не по чуване ", отговори ръководителят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева.
Подробности за доклада на Терзийски!
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР