Депутатите от ГЕРБ Красимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден

...
Депутатите от ГЕРБ Красимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден
Коментари Харесай

ГЕРБ: Румен Радев да разсекрети стенограмата от срещата си с патриарх Кирил, за да видим дали като ястреб е защитил България

Депутатите от ГЕРБ Красимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в... към профила и Тома Биков желаеха на трибунка в коридорите на Народното събрание да бъде разкрита стенограмата от срещата на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила с съветския патриарх Кирил, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ На срещата сред патриарх Кирил и премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила участваха доста медии, само че въпреки всичко останаха неизказани неща. На тази среща той благодари, че всички съветски войни са дали живота си за свободата на България и изброи и тези от другите страни, борили се за свободата на България “, подсети Велчев. “Много ми е забавно обаче за какво по този начин и не разбрахме какво тъкмо е споделил президента “, попита той. Хубаво е, когато има такива срещи, всичко да става обществено “, съобщи Велчев.
„ ПГ на ГЕРБ приканва президента Румен Радев заради високия публичен интерес каква българска национална позиция е била изразена да бъде разкрита стенограмата от срещата му с патриарх Кирил, с цел да бъдат разсеяни подозренията дали позициите на премиера и президента са разнообразни “, обявиха депутатите.
„ Ние се надяваме президентът като човек с ястребско държание да е защитил интереса на България “, сподели от своя страна и Тома Биков.

На въпрос дали може да стане интернационален скандал поради изявлението на вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила за патриарх Кирил, Тома Биков отговори, че Симеонов се е изказал в качеството си на ръководител на НФСБ. „ Българското държавно управление няма такава позиция “, добави той.
А Красимир Велчев, съобщи, че Валери Симеонов е възрастен човек, само че разясни, че в случай че е нужно идната сряда министър – предсседателят ще направи родителска среща с родителите му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР