Депутатите от ГЕРБ и БСП - Явор Боженков и Александър

...
Депутатите от ГЕРБ и БСП - Явор Боженков и Александър
Коментари Харесай

Изненада! Отсечката на смъртта Русе-Бяла е станала още по-опасна след ремонта

Депутатите от ГЕРБ и Българска социалистическа партия - Явор Боженков и Александър Ненков се хванаха за гушите в студиото на Нова телевизия по отношение на сигурността по пътищата из страната и тяхното качество. Повод за техния вербален двубой е огромната покруса с рейса ковчег, който катастрофира до Своге и докара до гибелта на 17 души. Също по този начин в студиото стана ясно за още една неправда по пътя Русе-Бяла, прочут още като правата на гибелта.

Оказа се, че 12 км от пътя на гибелта Русе – Бяла сред Две Могили и село Пиргово е пуснато за придвижване след ремонт, само че без маркировка. На места пътят е три ленти, само че не е ясно кой може да изпреварва. Шофьорите споделиха, че секторът в действителност е доста рисков.
Преди седмица тъкмо в този сектор при конфликт сред ТИР и кола мъж почина.
От АПИ изясняват, че към момента тече ремонт на 12- километровата права. Машини по пътя обаче няма. Има само знак, че скоростта на транспортните средства би трябвало да е най-много 50 км/ч. Това ограничаване, съгласно АПИ, е до 30 септември. До тогава би трябвало да бъде положен и третият слой от асфалта.

Ненков по отношение на разкритията съобщи, че АПИ и КАТ са си приключил работата. Поставена е сигнализация за ремонт и е лимитирана скоростта. Друг въпрос е, че спазването на рестриктивните мерки не било следено и нарушителите не се глобяват.
Трябва да потърсим отговорност кой е пуснал пътя без нужната маркировка, бе безапелационен на собствен ред Боженков.

Ненков се оправда, че страната и Агенция " Пътна инфраструктура " се пробват да влязат в някакви периоди и затова пътят не е завършен, само че е пуснат с новата настилка, тъй като различните пътища са в много по-лошо положение.

Тъжната истина е, че постоянно би трябвало да има репортаж, с цел да се вземат ограничения. Това е резултат от безотговорността, която се шири в цялата страна, сподели на собствен ред Боженков.



Що се отнася до изказванието, че точно държавното управление на Орешарски е пуснало пътя в Искърското дефиле, където стана страшната злополука с рейс, лишила живота на 17 души, Боженков съобщи, че би трябвало да се търси отговорност във всички страни, както на тези, по което време е ремонтиран пътя, по този начин и на тези, по чието време той е бил въведен в употреба след ремонта. " Много слушаме, че страната е неприятен собственик. Мъмрим неприятния собственик, а най-после тихичко псуваме пред тв приемниците. Истината, че неприятният собственик не е за мъмрене, а за наказателна отговорност. Когато някой в страната понесе наказателна отговорност и влезе в пандиза, ще започнел да виждаме по-малко неприятни стопани и по-отговорно държание ", сподели Боженков.

Александър Ненков съобщи, че никой не се крие за нищо и всеки ще си понесе отговорността. Депутатът от ГЕРБ също атакува Божанковс въпроса по какъв начин социалистите смеят да раздават морал при изискване, че даже тухла върху тухла даже не са положили. Той също напомни и провалените планове за автомагистралите в страната и по какъв начин се е пътувало до морето седем часа.
Според Българска социалистическа партия положението на инфраструктурата в България е извънредно огромна тематика и не е нужно някой да е специалист, с цел да разбере, че пътни сектори не са направени качествено, откакто му „ пада ченето “ като минава по тях.
В отговор на коментара на Божанков депутатът от ГЕРБ съобщи, че точно неговата партия е тази, която постоянно е заявявала и декларира, че никой няма да бъде пожален, в случай че е направил нередности.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР