Депутатите от ГЕРБ и БСП Станислав Иванов и Александър Симов

...
Депутатите от ГЕРБ и БСП Станислав Иванов и Александър Симов
Коментари Харесай

Скандалите продължават! Сашо Симов скочи заради Валери Симеонов: Той дете идиотче ли е?

Депутатите от ГЕРБ и Българска социалистическа партия Станислав Иванов и Александър Симов разясниха в утринния блок на Bulgaria ON AIR Гинка от Пазарджик, продажбата на акциите на ЧЕЗ, митинга през вчерашния ден пред Министерски съвет и изявлението на Валери Симеонов за съветският патриарх Кирил.

„ Валери Симеонов е нещо като дете идиотче, по този начин ли? “, попита депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов. „ Аз не одобрявам тона на патриарх Кирил, само че не може да се държи един вицепремиер като тинейджър, който за първи път открива ракията. Сега единственият вид е оставката му “, сподели той и подсети по какъв начин ГЕРБ са взели главата на Валери Жаблянов.

Относно протичащото се с ЧЕЗ, свадите към продажбата на активите на компанията на Гинка Върбакова и вчерашният митинг, Станислав Иванов какво пък оферират Българска социалистическа партия на хората – кабинетът „ Орешарски “ 2? Според него вчерашният митинг е бил извънредно лекомислен. Той разясни, че пред Министерски съвет е имало не повече от 400 души. Иванов подсети, че точно с помощта на „ Борисов 3 “ през днешния ден безработицата е 6%.

Иванов е безапелационен, че е извънредно неприятно да се приказва от името на народа. „ Това е неприемливо “, добави той.
„ Защо, господин Симов, в уеб страницата на Българска социалистическа партия няма нито една фотография на Българска социалистическа партия – София за вчерашното събитие в София. Толкова ли ви е неприятна организацията? “, попита още Иванов. „ Ще съветвам сътрудниците да пускат по една фотография за вас “, даде обещание от своя страна Александър Симов. Според социалиста сътрудника му от ГЕРБ е захласнат от вътрешните проблеми на Българска социалистическа партия.

„ Като гледаме Валери Симеонов и като гледаме Гинка разбираме всичко “, отсече Симов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР