Депутатите от ДПС предлагат премиерът Бойко Борисов да запознае народните

...
Депутатите от ДПС предлагат премиерът Бойко Борисов да запознае народните
Коментари Харесай

ДПС вика премиера да разкаже за визитата при Путин

Депутатите от Движение за права и свободи оферират министър председателят Бойко Борисов да запознае народните представители с резултатите от срещите в Русия.

Все отново сме парламентарна република , съобщи ръководителят на партията и ръководител на парламентарната група на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Партията имала откъслечна информация от медиите. Предположения не желаеме да вършим, съобщи той.

 Нинова желае конкретика от връзките с Русия
Нинова желае конкретика от връзките с Русия

А Борисов да се извини на българския народ

Припомняме, по-рано на брифинг в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че чака повече конкретика от визитата на премиера . Нищо съответно не е контрактувано, изясни тя резултатите от визитата на премиера.

По мнението й Борисов се опитал да поправи личните си неточности със прекъсването на съветските планове, само че не е съумял в това си начинание .

Нинова чака почналият разговор с Русия да продължи на всички равнища. Борисов не получил газ за хъба Балкан. Нямало нищо съответно за страната ни, съгласно нея. Тя чака и съответни сигнали и за АЕЦ " Белене ".

Припомняме, по време на визитата на българския министър председател Бойко Борисов в Москва стана ясно че " Газпром ", " Булгартранзгас " и енергийните министри на страните ще работят за намиране на скица, по която по-късно газта да се преразпределя, да се търгува и да се транспортира до идващите страни в района.

" И в този момент въз основата на това количество, което влиза от Русия през Украйна за България през " Турски поток " - към 34-35 милиарда куб. метра, което е съществено количество газ ", сподели Борисов в Москва. По думите му има ангажимент дружно с Европейската комисия, да се откри допустима формула.

 Радев бе подгряваща група за огромното шоу на Борисов в Русия, ласкае го Атанасова
Радев бе подгряваща група за огромното шоу на Борисов в Русия, ласкае го Атанасова

Радев извади връзките ни с Русия от " ледников интервал " съгласно Крум Зарков

Визитата на премиера Бойко Борисов в Москва бе седмица откакто на публично посещаване там бе и президентът Румен Радев . От администрациите на двете ведомства стана ясно, че визитите са готвени без значение една от друга.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР