Депутатите от БСП ще се върнат в парламента. Това реши

...
Депутатите от БСП ще се върнат в парламента. Това реши
Коментари Харесай

Депутатите от БСП се връщат в парламента

Депутатите от Българска социалистическа партия ще се върнат в Народното събрание. Това реши единомислещо Националният съвет на Българска социалистическа партия, оповестиха от партията. 
 Нинова ще е водач в оставка до 15 юни, след това Българска социалистическа партия ще е с краткотраен ръководител
Депутатите от Българска социалистическа партия взеха решение да не влизат на съвещанията на Народното събрание в средата на февруари.

Националният съвет на Българска социалистическа партия е упълномощил на парламентарната група на партията да внесе ново антикорупционно законодателство и промени в Закона за правосъдната власт.

На пленума е решено още 49-ият Конгрес на партията да бъде на 16 юни. Първоначалното предложение беше конгресът да е на 15 юни, само че датата е изменена, тъй като тогава е Черешова задушница.

Тогава ще бъде прегледан отчет на Националния съвет за резултатите на Българска социалистическа партия от извършените избори за Европейски парламент и дилемите на партията за локалните избори.

Освен това ще бъдат прекъснати пълномощията на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която през днешния ден подаде оставка, и ще започва процедура за избор на нов водач на партията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР