Депутатите от БСП понякога тъгуват по предишния председател на парламента

...
Депутатите от БСП понякога тъгуват по предишния председател на парламента
Коментари Харесай

Човек на Нинова шашна всички с признанието, което направи за Цачева

Депутатите от Българска социалистическа партия от време на време тъгуват по предходния ръководител на Народното събрание Цецка Цачева, защото тя е съумявала да вкара повече ред по време на съвещанията от своя правоприемник Димитър Главчев. Това стана ясно от думите на народния представител от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев, представен от Дарик. " При предходния парламент се случваше Цачева да отсъства и да я замества Главчев. Стигало се е до обстановката, в която на 2-3 съвещания опозицията викахме от място " Цачева! Цачева! Цачева! ", с цел да се върне и да вкара някакъв ред в залата ", уточни той.

Мирчев съобщи, че Димитър Главчев позволява език на омразата от парламентарната естрада, до момента в който неговата предшественичка е опитвала да откри баланс.

Според него сегашният ръководител на Народното събрание работи изборно по отношение на съпартийците си и опозицията. " Присъствал съм, когато народен представител, който не е от ръководещата партия, си е разрешавал по-остър звук. Главчев си е правил работата и е прекратявал изявлението. Но в случай че някой от ръководещите, изключително от ГЕРБ, направи същото, остава без наказване ", съобщи Мирчев.

Народният представител подлага на критика работата на Народното събрание. " Той към този момент шест седмици не действа, съвещанията не престават 20-30 минути, тъй като са фиктивни, одобряват се тактики и отчети, които нямат толкоз огромна тежест за решение проблемите на хората. Мнозинството няма управническа тактика, а има далаверска такава. На стадий са да се нагласят кой какво ще вземе, само че нямат визия какво да създадат за българските жители ", уточни Стоян Мирчев.

По негови думи депутатите от Българска социалистическа партия към този момент имат решения за съответни проблеми и подготвени законопроекти, които са входирани. " За ръководещите обаче е доста неприятен знак мандатът да стартира с планове за опозицията и затова нашите оферти даже не стигат до зала ", уверен е социалистът. Той съобщи, че сега болшинството е " на кантар " и не изключи опцията скоро да има избор на съмнение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР