Депутатите от БСП Иван Иванов и Йордан Младенов ще върнат

...
Депутатите от БСП Иван Иванов и Йордан Младенов ще върнат
Коментари Харесай

БСП връщат командировъчни за изложение за лов и риболов в Австрия

Депутатите от Българска социалистическа партия Иван Иванов и Йордан Младенов ще върнат на Народното събрание командировъчните, изплатени им за пътешестване до Австрия за ревю за лов и лов на риба. Това разгласи соцлидерката Корнелия Нинова.

Абсолютно неприемливо е да се харчат пари на хората за посещаване на ревю, споделих им незабавно да връщат парите и те ще го направя, сподели Нинова. Тя разгласи, че в случай че зависи от нея, в никакъв случай не би разписала сходна командировка и не разбирала за какво парламентарната шефка Цвета Караянчева го е направила.

Двамата соцдепутати са взели командировъчни, макар решението на Българска социалистическа партия да бойкотира пленарните съвещания поради Изборния кодекс. Иванов и Младенов са били в Австрия от 20 до 24 февруари за ревюто за лов и лов на риба в Залцбург, където България има щанд.

Според данни на Би ти ви командировъчните на Иванов са 3000 лева, от които 1382 лв. за самолетен билет, за хотел - 1308 лева, а джобните му са били 342 лева Сметката на сътрудника му е сходна. Така общата сума на двамата става към 6000 лева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР