Депутатите от Атака, нечленуващи в парламентарна група, поискаха Сметната палата

...
Депутатите от Атака, нечленуващи в парламентарна група, поискаха Сметната палата
Коментари Харесай

Независими депутати искат одит на Информационно обслужване


Депутатите от " Атака ", нечленуващи в парламентарна група, желаеха Сметната палата да направи одит на държавното сдружение " Информационно обслужване ", което прави компютърната обработка на резултатите при избори.

Според водача на партията Волен Сидеров сдружението работи при " цялостна неяснота “. От " Атака " настояха още министърът на превоза, известията и осведомителните технологии Росен Желязков, който е и негов принципал да намерения за основаването на Надзорен съвет, който да " хвърля светлина върху работата " на сдружението.

От партията приканиха за гарантиране честността на идните на 4 април парламентарни избори.

Отцепниците от Българска социалистическа партия, нарекли се " прогресивни социалисти ", предложиха в " Информационно обслужване " да бъдат наети ИТ експерти, излъчени от извънпарламентарните партии в " Информационно обслужване ".

" Демокрацията е директен надзор. С интерес следим полемиката за организацията и честността на идните парламентарни избори. Вместо да се афишират промени в Изборния кодекс и да се вършат всевъзможни оферти за неупотребим или неправилен надзор, с цел да получим законни избори, дано парламентарно показаните партии да одобряват в квотите си излъчени членове от извънпарламентарните партии в секционните комисии ", сподели Красимир Янков който е неофициален водач на напусналите партията на Корнелия Нинова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР