Депутатите окончателно забраниха употребата и продажбата на бездимни и нагреваеми

...
Депутатите окончателно забраниха употребата и продажбата на бездимни и нагреваеми
Коментари Харесай

Окончателно забраниха употребата и продажбата на вейпове сред непълнолетни

Депутатите дефинитивно не разрешиха използването и продажбата на бездимни и нагреваеми тютюневи изделия сред малолетни. Това стана ясно от днешното съвещание на Народното събрание.

Така към този момент с изключение на неразрешената приложимост и продажба на тютюневи произведения на лица по 18 години, законът включва и всички „ произведения, разнообразни от тютюневи произведения, бездимни тютюневи произведения, нови тютюневи произведения и нагреваеми тютюневи произведения “.

Припомняме, че законопроектът за изменение и допълнение на Закона за протекция на детето беше импортиран на 18 юли от ГЕРБ.

 С позитивен тест за амфетамин: Шофьор опустоши три коли на кръстовище в „ Люлин “ (СНИМКИ) Тази сутрин 2 мин. С позитивен тест за амфетамин: Шофьор опустоши три коли на кръстовище в „ Люлин “ (СНИМКИ)  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  Коя е новата партия „ Български гласъ “, съдружен сътрудник на „ Движение за права и свободи - Ново начало “? Тази сутрин 3 мин. Коя е новата партия „ Български гласъ “, съдружен сътрудник на „ Движение за права и свободи - Ново начало “?  Любовен триъгълник: Двама нахлуха в дома на мъж и отвлякоха жена му България 1 мин. Любовен триъгълник: Двама нахлуха в дома на мъж и отвлякоха жена му  Времето в четвъртък: Слънчево, само че и облачно с превалявания България 2 мин. Времето в четвъртък: Слънчево, само че и облачно с превалявания  Стрелба в Мюнхен до израелското консулство Светът 3 мин. Стрелба в Мюнхен до израелското консулство  Може ли да спре изсичането на дървета поради ремонта на ул. „ Опълченска “ в София? Тази сутрин 2 мин. Може ли да спре изсичането на дървета поради ремонта на ул. „ Опълченска “ в София?  С позитивен тест за амфетамин: Шофьор опустоши три коли на кръстовище в „ Люлин “ (СНИМКИ) Тази сутрин 2 мин. С позитивен тест за амфетамин: Шофьор опустоши три коли на кръстовище в „ Люлин “ (СНИМКИ)  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  Коя е новата партия „ Български гласъ “, съдружен сътрудник на „ Движение за права и свободи - Ново начало “? Тази сутрин 3 мин. Коя е новата партия „ Български гласъ “, съдружен сътрудник на „ Движение за права и свободи - Ново начало “?  Любовен триъгълник: Двама нахлуха в дома на мъж и отвлякоха жена му България 1 мин. Любовен триъгълник: Двама нахлуха в дома на мъж и отвлякоха жена му  Времето в четвъртък: Слънчево, само че и облачно с превалявания България 2 мин. Времето в четвъртък: Слънчево, само че и облачно с превалявания  Стрелба в Мюнхен до израелското консулство Светът 3 мин. Стрелба в Мюнхен до израелското консулство  Може ли да спре изсичането на дървета поради ремонта на ул. „ Опълченска “ в София? Тази сутрин 2 мин. Може ли да спре изсичането на дървета поради ремонта на ул. „ Опълченска “ в София?

С признатите на второ четене промени, депутатите единомислещо гласоподаваха и предлагането на ПП-ДБ за възбрана на рекламата на по този начин наречените вейпове по радиото и малкия екран.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР