Депутатите Николай Алгафари, Даниел Александров и Александър Иванов са сред

...
Депутатите Николай Алгафари, Даниел Александров и Александър Иванов са сред
Коментари Харесай

Бойко събира днес елита на ГЕРБ, сменя огромна част от лидерите в София

Депутатите Николай Алгафари, Даниел Александров и Александър Иванов са измежду тези, които ще се снабдят с огромни пълномощия в столицата. Естествено и кметове като Димитър Димитров, трансформирал „ Надежда “ в герберски бастион. Всички имена на новите партийни ръководители в столичните региони ще бъдат оповестени през днешния ден на срещата с Бойко Борисов. Самият той става основен началник на ГЕРБ-София, като взима на персонален доклад протичащото се в столицата.

От София пък ще започва връщането на ГЕРБ към идейните му полезности, които трансфораха партията в най-предпочитана за българите в последните 17 години. Край с опита за демократичен уклон! ГЕРБ още веднъж би трябвало да е консервативната партия, фамилната опора, която познават всички. Точно по тази причина и на множеството управителни постове в столицата ще са младежи, със фамилии и деца, потвърдили морала и възпитанието си през годините.

„ ГЕРБ още веднъж би трябвало да е тренд, който да увлича. В последните години загубихме това и страдаме. Опитайте се да извършите ГЕРБ отново забавна партия за младежите в София “, предложил Борисов.

Всичко това е неприятна вест за Борис Бонев, Васил Терзиев и приятелките им!

Буквално от Нова година стартира ежедневно изобличаване на некадърното безчинство на двамата в столицата. Екипите на районните водачи на ГЕРБ ще наблюдават за всички отрицателни действия на градската администрация и ще ги осветляват. Това, което правеше предходните 4 години Борис Бонев, ще му се види като детска ария в съпоставяне със замисленото от младите гербери. Всъщност те към този момент го тричат всекидневно, откакто новата власт на София върви от гаф на гаф с несъответстващи управнически решения.

Припомняме, че в последните няколко избора в страната, ГЕРБ записа съществени загуби в София. Никой в столичния актив обаче не се тормози от това и на процедура нищо не се промени. В партията се надяваха и в този момент да се снишат, с цел да отмине гибелния яд на Борисов. Е, объркали са се. И през днешния ден ще го схващат!

Неслучайно в нощта на изборите Борисов разгласи, че най-хубавия метод ГЕРБ да има още веднъж София е като дадат града за малко на други, с цел да се види, че те могат да ръководят. „ Тогава софиянци сами ще изискат да се върнем “, безапелационен бе Борисов.

Първият тест за новото лице на ГЕРБ в София ще са европейските избори следващата година.

Източник: 7dnisofia.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР