Депутатите не са светци. Това са хора и който е

...
Депутатите не са светци. Това са хора и който е
Коментари Харесай

Слабаков за македонския: Все едно да призная трънския за език

 " Депутатите не са светци. Това са хора и който е сбъркал, ще си понесе наказването. Това съобщи в ефира на " Събуди се " по отношение на залавянето на сътрудника му и евродепутат Ангел Джамбазки режисьорът Андрей Слабаков.

" Не считам, че депутатът би трябвало да е ярък образец. Той би трябвало да показва своето мнение и това на гласоподавателите си. Ако грешката стане систематична, тогава значи има проблем ", съобщи той. 

Слабаков разяснява и случая с автомобил на НСО в столицата, при който пострада съществено дете: " В колите на НСО съгласно мен би трябвало да има камери. Аз съм участвал на ужасни неща, които са правили. Караха един път и по този начин натиснаха една жена с две деца на един бордюр, щеше да се пребие. Виждал съм доста такива обстановки ", призна той. 

" Не знам за какво толкоз се пазят тези хора ", добави Слабаков. " Аз персонално се вардя от това да не се трансформира и да приказвам това, което мисля. Животът ни се промени с Ернестина. Аз клеча тук непрестанно. Смятам, че би трябвало да има единствено едно седалище на Европарламента, а не ту в Брюксел, ту в Страсбург, разяснява Слабаков. 

" Няма македонски език. Това не е език, че да го признавам. Все едно да призная трънския за език. Аз разбирам всичко, като ми приказват, за какво да е обособен език? ", запита той на въпрос дали би признал македонския език.

" Тук е доста смешно. С нас се държат като възпитаници. Идваш, би трябвало да се подпишеш, че си бил. После обаче, в случай че си бил и не гласуваш в зала, не може. Постоянен надзор е. За Нова година ще сме във почивка и ще се прибера малко ", съобщи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР