Депутатите на ИТН атакувани със стотици гневни коментари в социалните

...
Депутатите на ИТН атакувани със стотици гневни коментари в социалните
Коментари Харесай

Избиратели на „Има такъв народ”: Василев - премиер е цирк на цирковете!

Депутатите на Има Такъв Народ атакувани със стотици гневни мнения в обществените мрежи
Решението „ Добрев” в интерес на недоволните

Бъдещи депутати от „ Има подобен народ” се оказаха в доста конфузна обстановка, откакто бяха атакувани непосредствено в обществените мрежи от гласоподавателите си. Броженията в партията на Слави Трифонов започнаха още след телевизионното оповестяване на проектокабинета с министър председател Николай Василев и проектите за Космоса, приватизацията на ББР и детските таблети.

Избрани за депутати признаха пред „ Труд”, че им иде да потънат в земята от позор, само че им е било подредено да не подават заявки за овакантяване на Народното събрание, тъй като няма да бъдат гласувани. Юристи означиха сбито, че партийната телеграма няма правна стойност, защото недоволните може да се базират на решението на Конституционния съд по проблема за Делян Добрев, в което съдиите споделиха, че отвод на Народното събрание да приключи предварително пълномощията на народния представител е противоконституционен.

Новите депутати са подложени на унищожителни рецензии от симпатизантите на партията. „ Не ми харесват предложенията за министри -„ Америка за България”, хора на Царчето, имунизационни зомбита - огромно разочарование”, пишат гласоподаватели.

Николай Василев и и Саня Армутлиева нанасят мощни репутационни вреди. Хубаво е да се запасиш с много бомби когато обстрелваш окопите на мафията, само че две от тях могат да избухнат в ръцете на Слави Трифонов преди да ги е хвърлил”, разясняват във фейсбук под профилите на доцент Андрей Чорбанов и Радостин Василев техни поддръжници.

„ Не знам какви ги умувате, само че разигравате циркове! Не сме ви длъжни да ви гледаме цирковете и схемите. С нищо не се различавате от другите!”, роптаят гласоподаватели.

Във Facebook
Слави отдръпна Николай Василев
Ревизира и състава на кабинета

Слави Трифонов освободи от проектокабинета си Николай Василев още преди гласуването в Народно събрание.
Малко след 17.00 часа в четвъртък, Слави Трифонов разгласи във фейсбук, че отдръпва Николай Василев за министър председател.

„ Реших да отдръпва кандидатурата на един заслужен човек като Николай Василев, тъй като никой не е по-голям от проблемите пред нас като общество”, разгласи водачът на „ Има подобен народ”. „ Ние, като партия спечелила миналите избори, ще предложим напълно скоро нов министър-председател с ревизиран състав на Министерски съвет”, добави Слави.

Трифонов разгласи конференция за през днешния ден от 13.00 часа в Българска телеграфна агенция, на която ще участва част от политическото управление на партията. На нея ще e и Николай Василев, излиза наяве от известието на шоумена във фейсбук.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР