Депутатите на ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната,които единствената им

...
Депутатите на ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната,които единствената им
Коментари Харесай

ГЕРБ скочиха срещу Стоян Михалев заради думите му, че са апостоли на Сатаната: Клет екзорсист!

„ Депутатите на ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната,които единствената им функционалност е да пазят техния водач. Само това само ги интересува “.Това свое виждане показа пред Нова.тв депутатът от „ Демократична България “ Стоян Михалев.

 

„ ГЕРБ е главната спънка, с цел да може да се случи нищо в страната. Те саботират процесите “, твърди още " демократът ".

 

Реакцията на депутати от ГЕРБ/СДС не закъсня. 

 

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов разяснява изявлението на сътрудника си от Демократична България по този начин:

 

" Понеже този несретен изоставен екзорсист постоянно броди полузашеметен в търсене на разкол, бих го посъветвал да се насочи към мистично-езотеричната попара, която забъркаха неговите бъдещи сътрудници от " Промяната ".

 

Нова образна еднаквост чрез шарени кръгчета, квадратчета и триъгълничета, които олицетворявали " салдото, логиката, закона и реда ". Ако толкоз са желали да вдъхват чувство за закон и ред, можеха просто да съблюдават Конституцията, вместо да назовават цветни фигурки за 3-годишни - " еднаквост ".

Та по този начин, отиваме на избори против детски херменевти и...този чудноват човечец ", съобщи Митов.

 

 

Депутатът от ГЕРБ/СДС Тома Биков също не остана безучастен след скандалното изявление на Михалев.

 

" Приемам сравнението на Стоян Михалев, че сме апостоли на Сатаната обикновено, тъй като когато човек е член на фракция, за него всички останали са или апостоли на Сатаната, или еретици или неверници ", съобщи пред ПИК  Биков.

 

" В този смисъл господин Михалев не е изключение от всички останали хора, които имат вяра в избрани секти. А когато твоят лидер е Атанас Атанасов, а ти си му главният деятел, тогава казусът става още по-сериозен ", добави Биков.

 

" Как да отговоря на сходно обвиняване? В качеството си на политик няма по какъв начин да проведа набожен диалог с господин Михалев, който очевидно се е отдал на духовни занимания в границите на сектата, която членува от дълго време ", сподели още той.

 

" Ако бяхме апостоли на Сатаната, най-вероятно нямаше да ни одобряват по този начин добре във всички православни храмове, а и в джамиите. Ако църквата и джамията ни дефинират за апостоли на Сатаната, бих се почувствал зле. Това значи да ни отлъчат. Но ние с тях нямаме проблем, имаме проблем с всякакви дребни секти, които се показват за политически партии, каквито не са ", приключи депутатът от ГЕРБ!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР