Депутатите на ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната, които единствената

...
Депутатите на ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната, които единствената
Коментари Харесай

Здрав ли е Стоян Михалев от ДБ, който обяви ГЕРБ за "апостоли на Сатаната"

" Депутатите на ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната, които единствената им функционалност е да пазят техния водач. Само това само ги интересува ". Това свое виждане показа пред NOVA NEWS депутатът от " Демократична България " Стоян Михалев.
 
" ГЕРБ е главната спънка, с цел да може да се случи нищо в страната. Те саботират процесите ", твърди още той.
 
Според Михалев съвпадащите позиции на ГЕРБ и Демократична България във връзка с Украйна и евроатлантизма не са съвпадане на цели, което може да е основа на съдействие.
 
Приемам сравнението на Стоян Михалев, че сме апостоли на Сатаната обикновено, тъй като когато човек е член на фракция, за него всички останали са или апостоли на Сатаната, или еретици или неверници. Това съобщи пред ПИК националният представител от ГЕРБ-СДС Тома Биков.
 
 Тома Биков Тома Биков Източник: БГНЕС
" В този смисъл господин Михалев не е изключение от всички останали хора, които имат вяра в избрани секти. А когато твоят лидер е Атанас Атанасов, а ти си му главният деятел, тогава казусът става още по-сериозен ", добави Тома Биков.
 
" Как да отговоря на сходно обвиняване? В качеството си на политик няма по какъв начин да проведа набожен диалог с господин Михалев, който очевидно се е отдал на духовни занимания в границите на сектата, която членува от дълго време ", сподели още той.
 
" Ако бяхме апостоли на Сатаната, най-вероятно нямаше да ни одобряват по този начин добре във всички православни храмове, а и в джамиите. Ако църквата и джамията ни дефинират за апостоли на Сатаната, бих се почувствал зле. Това значи да ни отлъчат. Но ние с тях нямаме проблем, имаме проблем с всякакви дребни секти, които се показват за политически партии, каквито не са ", приключи депутатът от ГЕРБ!
 
 Даниел Митов, ГЕРБ Даниел Митов, ГЕРБ Източник: Zonanews
Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов също не остана безучастен след днешното изявление на Михалев. " Понеже този несретен изоставен екзорсист постоянно броди полузашеметен в търсене на разкол, бих го посъветвал да се насочи към мистично-езотеричната попара, която забъркаха неговите бъдещи сътрудници от " Промяната ".
 
" Отиваме на избори против детски херменевти и...този чудноват човечец ", съобщи Митов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР