Депутатите могат и трябва да се потрудят и да осигурят

...
Депутатите могат и трябва да се потрудят и да осигурят
Коментари Харесай

Води се война с българските избиратели в чужбина, убеден Христо Иванов

Депутатите могат и би трябвало да се потрудят и да обезпечат почтени избори. Това съобщи Христо Иванов пред постройката на Народното събрание, напомняйки, че от Демократична България са им дали всички нужни текстове, с които могат да се създадат законодателни промени.

Явно е нежеланието на ръководещите да вкарат гласуването по пощата, само че най-малко видеонаблюдението може да бъде въведено. От Демократична България са подготвени да дават и платформата " Ти броиш ", която да обезпечи техническата обезпеченост. " Хората са подготвени да го създадат, единствено някой тука (бел.ред. постройката на Народното събрание) би трябвало да прегледа тези оферти

Христо Иванов подсети и че в Народното събрание има и съпротива, освен болшинство, само че до този миг се слушат приказките единствено на " наглеца Симеонов ", който декларира на българските гласоподаватели в чужбина да си заловен самолета.

По думите на Иванов ръководещите желаят да сведат изборите до гласоподаване на следения избор, до агитките и котериите и по този начин да си решат въпроса с бъдещето на страната. " Няма да позволим това нещо ", закани се той.

Целенасочени, съгласно него, годишно в допълнение се затруднява гласуването на българите в чужбина. Сега депутатите могат да върнат най-малко автоматизираното регистрирани на изборни секции.

Българската мафия води война с българските гласоподаватели в чужбина, уверен е Христо Иванов.

Той прикани и ЦИК да разгласява изборните бумаги допустимо най-рано, с цел да може да се упражняват изборните права. Също по този начин би трябвало да бъде оповестен и здравния протокол.

Поводът Христо Иванов да пристигна пред Народното събрание беше в действителност обществено да призове депутатите от ГЕРБ да излязат и да обяснят поправката, импортирана сред първо и второ четене на промените на Закона за рибарството и аквакултурите, която съгласно него ще бъде употребена " да се подсигурява рахатлъкът на Доган и да се спре разрушаването на една от постройките в Росенец ". Поправките са импортирани скрито и без претекстове и в в подтекста на всички старания нищо да не се пипне в Росенец. Второ гласоподаване на промените следва на следващия ден в комисията по земеделие. Чрез тази корекция се позволява постройки наоколо до пристанища да не бъдат разрушавани, даже и да са нелегално издигнати, изясни Христо Иванов.

8 депутати от ГЕРБ внасят поправката и още веднъж това се случва от един закон в различен, без претекстове и пояснения, сред двете четения, разкритикува практиката на това Народно заседание Иванов.

По думите му това е следващият корупционен отвод, който се прави от ГЕРБ към Движение за права и свободи.

Призовавам депутатите от ГЕРБ да не си помислят да обслужват Доган още веднъж и да излязат и да обяснят какво целят с тези ремонти и да подсигуряват че те не обслужват Доган и опитите му да си избави имението ", съобщи Иванов и добави, че такива опити се вършат непрестанно и по всички линии с обжалване на всички допустимо актове.

" Ако Борисов желае да потвърди, че няма необявена коалиция с Доган да отиде на Росенец и персонално да подкара фадромата и да бутне яхтеното пристанище на Доган, което с изключение на скандално е и изцяло нелегално ", отсече Христо Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР