Депутатите изслушват Васил Терзиев заради организацията на протеста на футболните

...
Депутатите изслушват Васил Терзиев заради организацията на протеста на футболните
Коментари Харесай

В парламента изслушват Васил Терзиев заради размириците при протеста на фенове срещу БФС

Депутатите изслушват Васил Терзиев поради организацията на митинга на футболните почитатели. Това трябваше да се случи предходната седмица, само че той се оказа в командировка.

Столичният кмет би трябвало да изясни повече за организацията и избухналото принуждение на събитието на 16 ноември. Вече беше изслушан шефът на " Аварийна помощ и предварителна защита “ в Столична община Красимир Димитров, който изясни, че е докладвал на кмета, че може да се стигне до заплаха за жителите в региона.

Красимир Димитров съобщи, че задачата му е била да бъде във краткотрайния щаб, основан от Столична дирекция на вътрешните работи от сутринта, с цел да организира диалози с уредниците и с полицията, с цел да се подхващат ограничения. Той означи, че сутринта в Борисовата градина е видял футболни почитатели да поставят маски и незабавно е докладвал на кмета, че може да се стигне до заплаха за жителите в региона. Също по този начин да се планува прекъсване на градския превоз, който е допустимо да бъде замерян с бомбички.

“Разговарях с хората, които предвождаха шествието, помолих ги да изкараме хората от региона на Орлов мост, с цел да не се стига до произшествия, само че с тях контактът беше извънредно сложен ", добави той. Постоянно поддържах връзка с кмета по време на митинга, уточни Димитров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР