Депутатите изчерпаха законодателната си програма само за 17 минути. От

...
Депутатите изчерпаха законодателната си програма само за 17 минути. От
Коментари Харесай

Само 17 минути работиха днес депутатите

Депутатите изчерпаха законодателната си стратегия единствено за 17 минути.

От опозиционната Българска социалистическа партия се оплакаха, че Народното събрание не работи поради неприятна организация. От ГЕРБ пък обявиха, че всички импортирани законопроекти са разпределени по комисии.

Лоша организация явно на работата на Народното събрание, има задоволително импортирани законопроекти, единствено нашите законопроекти на Българска социалистическа партия са 5, дори са 6 с моя последния, за лихвоточките. Законът за възрастните хора да вземем за пример е гледан единствено в моята комисия, в комисията по жалбите. Всички други комисии, за какво ли, не знам, само че не са го гледали. Същата е обстановката и с другите. А апропо законът е импортиран още през лятото. Тоест за целия септември той можеше да бъде прегледан от всички комисии, аз не знам за какво не е. Това съобщи в коридорите на Народното събрание заместител - ръководителят на ПГ "БСП за България " Антон Кутев.

Всички законопроекти са разпределени в комисиите, гледат се по комисии, чакат се мнения от министерствата. Нали би трябвало да вършим качествено законодателство, а не да бързаме, да пришпорваме нещата? Другата седмица ще има задоволително законопроекти, само че това е развой и би трябвало да бъде спазван, още повече че комисиите се оглавяват освен от ръководители на ГЕРБ, а има и ръководители Българска социалистическа партия. Относно законопроектите на Българска социалистическа партия, всички са разпределени, чакат мнения на съответните ведомства. Това отговори Цвета Караянчева от ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР