Депутатите имат интерес да са с маски в парламента, защото

...
Депутатите имат интерес да са с маски в парламента, защото
Коментари Харесай

Пламен Юруков: Депутатите имат интерес да са с маски, защото ако заспят, няма да ги хванат

" Депутатите имат интерес да са с маски в Народното събрание, тъй като в случай че заспят няма да ги заловен ". Така се пошегува предприемачът Пламен Юруков по отношение на днешната неочаквана инспекция на РЗИ в Народното събрание, която откри 21 народни представители без защитно средство.

" Като всички български жители би трябвало на закрито пространство да си с маска. Но от маска до маска има разлика - има ненадеждни, има и такива със 100-процентова отбрана. Щом си в Народното събрание би трябвало да си за образец, а не да се харесаш. Трябва да накараш хората да създадат това, което е най-добре за тях ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия "

" Няма предпазени от разпоредбите, няма определени, които да не бъдат глобени при нарушаване на правила. Ако има разногласия сред двете най-големи школи - съперниците на имунизирането, и поддръжниците му, по едно нещо те са единни - и то е, че е нужен стаден имунитет. Въпросът е към този момент по какъв начин да се реализира. 

Аз не видях каква е концепцията на лекарите. Имам образци по какъв начин персонални лекари приказват срещу имунизациите ", разяснява пък дипломатът Елена Поптодорова.

" Дайте да забележим този запас за тази акция за имунизиране, който ще излезе милиони. Дайте по-добре с тези пари да изследваме популацията - кой по какъв начин го е изкарал. Познавам десетки, които не са се записали в системата. Към формалните данни сложете още 1-2 милиона индивида, и тогава да се изявяват математиците. И тогава да се гледа самостоятелно - на кой какво му има ", съобщи артистът Стефан Денолюбов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР