Депутатите гласуват за връщането на хартиената бюлетинаДнес е денят, в

...
Депутатите гласуват за връщането на хартиената бюлетинаДнес е денят, в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Днес е денят, в който демократичният вот на всеки българин ще бъде подменен!

Депутатите гласоподават за връщането на хартиената бюлетина

Днес е денят, в който демократичният избор на всеки българин ще бъде сменен. Днес е денят, в който отваряме още веднъж вратата за 15% невалидни бюлетини. Днес още веднъж отваряме всички гласове на Бургас, Варна и Пловдив взети дружно да са по-малко от невалидните бюлетини както по време на изборите през 2015 година Днес е денят, когато изкривяването на демократичния избор кара цялата система да работи корупционно. От изкривени избори, откраднат избор, откраднати налози до пари в чували, бюлетини в чували. Това сподели на брифинг в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков, съобщи.

Всички български жители, които почитат своя глас, продължавайте да отстоявате своите права. Ние ще се борим дружно с вас в Народното събрание, уповавам се да ни подкрепите и на открито, съобщи Петков.

" Всичко се употребява в тази игра, употребява се и международното състезание по футбол. " Хартиената коалиция " разчита на това, че огромна част от хората повече ги интересуват футболните мачове, а не по какъв начин ще гласоподават. Аз мисля, че софиянци ще потвърдят противоположното, тъй че разчитаме на тях ", уточни съпредседателя на " Демократична България " Атанас Атанасов.

Асен Василев от Политическа партия сподели, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са сложили хартиената бюлетина над законите по Плана за възобновяване, които би трябвало да се прегледат в комисия, както и над закона за бюджета в комисия. " Всичко това е по-важно от това да откраднат изборите с хартиената бюлетина. Това е кражба на вота на българските жители, това е връщане на чувалите на ГЕРБ с кеш от автомагистралите и чувалите с бюлетини ", добави съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Народното събрание разисква на второ гласоподаване измененията в Изборния кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР