Депутати, заместник областни управители и съветници от ГЕРБ - Добрич

...
Депутати, заместник областни управители и съветници от ГЕРБ - Добрич
Коментари Харесай

Два дни доброволци от ГЕРБ – Добрич помагаха на БЧК и раздаваха храна на социално слаби хора

Депутати, заместител регионални шефове и съветници от ГЕРБ - Добрич станаха доброволци и два дни раздаваха храна на обществено слаби хора по лист от БЧК. Активът на партията реши да помогне на червенокръстците, откакто разбра, че 753 пакета с помощи, получени по оперативна стратегия "Храни ", не са потърсени от получателите. Причината е, че правоимащите лица не са показали телефон за връзка и няма по какъв начин да бъдат известени.

В акцията, провела се в понеделник и сряда, се включиха двамата депутати от Добрич – вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова, двамата заместител регионални шефове – Красимир Николов и Живко Желязков, общинските съветници

Детелина Николова, Иво Пенчев и Кина Драгнева, както и най-новият член на младежката организация на ГЕРБ в града – младата майка Мария Петрова. Всички те получиха лист с адреси от БЧК, натовариха в личните си коли тежките чували с по 16 типа храни вътре и поеха към домовете на хората.

Срещите ни донесоха доста положителна сила. Добрите каузи постоянно зареждат, бяха единомислещи всички участници. Акцията ще продължи до петък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР