Депутати почти се сбиха в пленарната зала и то в

...
Депутати почти се сбиха в пленарната зала и то в
Коментари Харесай

Искрен Митев за сблъсъците в парламента: Описах един образ, а Костадинов се припозна

Депутати съвсем се сбиха в пленарната зала и то в Деня на детето пред очите на деца, посетители на народните представители. Основни настоящи лица в спречкването бяха депутатът от „ Продължаваме промяната “ Искрен Митев и водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.



Аз мисля, че всичко, което споделих от трибуната беше правилно. А това, което видяхме, е, че Костадин Костадинов очевидно се припознава в думите, които споделих, разяснява в BTV „ Тази заран “ Искрен Митев.

Той стана, пристигна при мен и с обиди и закани. Виждате, когато един човек застане до теб, това за мен е принуждение. Този човек се опита да заглуши думата ми, да ми отнеме правото да кажа това, което хората считат за правилно, добави депутатът от „ Продължаваме промяната “. По думите му „ Възраждане “ единствено симулират битка с ГЕРБ, а в действителност са част от ГЕРБ.

Относно наказването за конфликтите Митев сподели, че ще одобри административната глоба, каквато и да е.

За мен най огромното наказване е, че би трябвало да понасям, да чувам лъжи от трибуната или някой да заблуждава хората и по тази причина се противопоставих, посочи депутатът от Политическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР