Депутати от Възраждане“ и ПП/ДБ за пореден път размениха подвиквания

...
Депутати от Възраждане“ и ПП/ДБ за пореден път размениха подвиквания
Коментари Харесай

Депутатът Цончо Ганев се мажел с крем от тестиси на усурийски тигър, твърди колегата му Манол Пейков

Депутати от „ Възраждане “ и ПП/ДБ за следващ път размениха подвиквания и обиди след изявление на Костадин Костадинов, отдадено на 20-годишнината от влизането на България в НАТО.

„ Днес на всички места ни изясняват, че НАТО е гаранция за нашата национална сигурност. НАТО е най-голямата опасност за националната сигурност. Сега е времето да напуснем НАТО, в този момент е времето да кажем „ НЕ “ на окупацията на България “, съобщи Костадин Костадинов, което провокира подбив измежду останалите партии в Народното събрание и дюдюкания от страна на Манол Пейков от ПП/ДБ.

Цончо Ганев от „ Възраждане “ изиска подпомагане от управлението на Народното събрание.

„ Само преди няколко дни видяхме един от депутатите на ПП/ДБ с едни жестове, от които остана усещане, че шмърка някакви вещества по време на съвещание. Но той е пял и преди, че нищо на ниска цена не се шмърка тук. А в този момент слушаме един човек със съмнителна персонална хигиена, миришещ от време на време на алкохол, да крещи несъответстващо и вие като… Да не ставам циничен… Но не е обикновено да имаме толкоз рано заран толкоз пияни народни представители, пък други – дрогирани. Затова апелирам да се намерения да въведем надзор с дрегер и за опиати. Ще създадем предложение всеки народен представител да си го поеме като разход, само че не е съответно лицето да влиза пийнал и да крещи несъответстващо. Отделно, че е и некъпан още веднъж “, сподели Ганев.

Ангел Георгиев от „ Възраждане “ продължи след сътрудника си.

„ Показвате двойни стандарти, неведнъж са правени всевъзможни забележки на „ Възраждане “. Сега Манол Пейков вие, грухти, издава нечленоразделни звуци и даже джука забележка не му вършиме. Неадекватен е, не знае къде се намира, в случай че би трябвало квесторите да го изведат, да подиша малко въздух, да се освести и тогава да влезе още веднъж “, предложи Георгиев.

Манол Пейков не остана задължен и изиска персонално пояснение.

„ Както постоянно – крадецът вика – дръжте крадеца. Г-н Ганев, на който всеки ден персонално от Русия му изпращат за намазване специфичен крем от тестис на усурийски тигър и шлемник байкалски приказва за персоналната хигиена на другите. И човек, който спи със шапчица, тъй като доставката от Русия идва на две седмици по обясними аргументи. Г-да, спрете, завърши, вашата игра завърши, спрете с клеветите. Желая ви доста благополучие и триумфи в бъдещите ви инициативи “, сподели Пейков.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР