Депутати от Възраждане“ и БСП нахлуха в Областната управа в

...
Депутати от Възраждане“ и БСП нахлуха в Областната управа в
Коментари Харесай

През малка дупка и директно с вратата: „Възраждане“ и БСП нахлуха в Областната управа на София

Депутати от „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия нахлуха в Областната администрация в София. Видеоклип демонстрира по какъв начин, клякайки, представители от „ Възраждане “ влизат през " дребна малка врата, с цел да потърсят отговорност за демонтажа на Паметника на Съветската войска ".

Вижда се, че с тях е и чиновник с униформа, евентуално защита, предава бТВ.

Други фрагменти пък са уловили по какъв начин пиарът на Българска социалистическа партия разрушава вратата на Областната администрация и влиза вътре, като е последван от представители на партията.

„ Според мен този монумент не трябваше да се демонтира, а методът, по който се прави и ловците на лайкове, които чакат всяка отделена част, с цел да натрупат своята известност, е също толкоз смешна колкото и тези хора, които клечат “, сподели в „ Тази заран “ по бТВ секретарят на президента по правни въпроси и някогашен длъжностен министър на правораздаването Крум Зарков.

„ Демонтажът на паметника би трябвало да се впише в цялостната деградация на публично-политическия живот през последните 6 месеца. Не съм инженер, само че виждам, че това е цяла политическа интервенция. Ако се демонтира, с цел да се реализиран цели да се разбият или поправят сглобки е много безконтролно по отношение на нацията “, добави той.

Демонтажът на монумента стартира преди седем дни. В момента кранът е спретнат, а служащите ги няма.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР