Депутати от ПП-ДБ от Пловдив и Варна са внесли днес

...
Депутати от ПП-ДБ от Пловдив и Варна са внесли днес
Коментари Харесай

ПП-ДБ внесоха проекторешение в Парламента за вписване на варненските акции на Панаира в полза на държавата

Депутати от ПП-ДБ от Пловдив и Варна са внесли през днешния ден в Народното събрание проекторешение за възлагане на министъра на стопанската система да впише акциите на Община Варна в интерес на страната. Това съобщипловдивският депутат от обединението Росен Костурков.

Солидни юридически претекстове за такова искане има и те са посочени от арбитър докладчика от Върховен административен съд Жанета Петрова в особеното й мнение по решението на магистратите, изяснява Костурков.

От тук нататък следва ръководителя на 49-тото Народно събрание Росен Желязков да включи проекторешението допустимо най-бързо в програмата на Парламента, като това може да стане още идната сряда, 10 май.

След това то да бъде признато в зала и упованията са да няма депутат, който да не желае да отбрани държавния интерес в тази ситуация.

Последната стъпка е министърът на стопанската система в най-кратък период да извърши решението на Народно събрание, посочи Росен Костурков.

Припомням, че комерсиалният указател за повторно отхвърли да впише апорта на варненските акции на Панаира в сдружението „ Пълдин Туринвест ", следено от предприемача Георги Гергов. Така към момента съществува късмет Панаира да не попадне напълно под контрола на Гергов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР