Депутати от ПП-ДБ имат инструкция да се прибират спешно в

...
Депутати от ПП-ДБ имат инструкция да се прибират спешно в
Коментари Харесай

Депутати от ПП-ДБ с инструкция да са в София: Ще има ли кабинет или отиваме на избори?

Депутати от ПП-ДБ имат директива да се прибират незабавно в София и наложително да са в Народното събрание през идната седмица. За това се разбра от обява на народния представител Манол Пейков във Facebook, който сега е в Япония.

Все още няма публична информация за договарянията сред главните политически обединения във властта, само че има няколко трендове, от които могат да се вършат заключения.

„ Избирателите скъсаха връзката, тъй като посланията изгубиха смисъл “, разяснява Слави Василев

На първо място – ПП-ДБ събират всички свои хора. Още повече, че те няма да съумеят да доближат 63 гласа, тъй като един народен представител от СЕК и няколко от „ Зелените “ няма да гласоподават „ За “ и към този момент оповестиха това.

Второто – на всички медийни участия е наложено несъгласие и към този момент няколко представители на ПП-ДБ анулираха контрактуваните си изявленията.

Мария Габриел продължава да чака опрощение от Асен Василев

„ Според мен се прекрачиха всички граници. Няма връщане обратно чисто електорално. Ако продължат с държавното управление, ще платят тежка цена “, сподели в предаването „ Тази неделя “ политологът Татяна Буруджиева.

„ Според мен отиваме на избори сигурно. Не виждам по какъв начин ще избегнем тази догадка. Дори да има избори, отново ще предпочитам Делян Пеевски, Бойко Борисов и Кирил Петков “, разяснява тематиката и политологът Слави Василев.

Все още няма никаква изясненост кой вероятно ще бъде претендентът за министър председател на ПП-ДБ

„ Ако има избори, те би трябвало да са две в едно и толкова.  Лудост е два пъти в една седмица да се върви до урните “, съобщи и журналистът Асен Агов.

Очакванията са развръзката на политическия пъзел да е явен до няколко дни.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР