Депутати от ПП-ДБ биват привиквани спешно и задължително да са

...
Депутати от ПП-ДБ биват привиквани спешно и задължително да са
Коментари Харесай

Гласуват още в понеделник кабинета "Габриел"?

Депутати от ПП-ДБ биват привиквани незабавно и наложително да са в Народното събрание през идната седмица и по-точно първоначално ѝ - понеделник. Това стана ясно от обява на народния представител Манол Пейков във Facebook, който сега се намира в Япония, съобщи " Фокус ".

В първичния си пост Пейков беше написал, че " жив или мъртъв би трябвало да е след 48 часа на линия на " Дондуков " в София ". По-късно той редактира текста си и написа, че през " идната седмица би трябвало да е жив или мъртъв на " Дондуков ".

Чрез тази обява безусловно можем да подложим на подозрение, че още в понеделник може да бъде свикано изключително съвещание на Народното събрание, в което да се гласоподава кабинетът " Габриел ".

Припомняме, че нощес в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия Мария Габриел удостовери, че договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не престават, само че отхвърли да влезе в елементи, до момента в който диалозите дефинитивно не приключат. Обясни, че с връщането на осъществявания мандат на президента е дала късмет договарянията да продължат до последния миг.

" Фокус " разгласява част от поста във Facebook на Манол Пейков без редакторска интервенция:

" Мда-аам, и тогава настава моментът, в който получаваш това заветно позвъняване, че през идната седмица би трябвало да си на линия на Дондуков 2 в София, България, жив или мъртъв – и ти вдигаш телефона и без да се поколебаеш даже и за момент сменяш датите на всичките си полети за връщане, събираш си багажа, благодариш на домакините, прегръщаш хористките, целуваш диригентките и тръгваш обратно.

Сигурен съм, че каквото има да става, ще стане и без мен – само че не е в това работата. Когато се занимаваш с държавни каузи, хората, с които работиш, би трябвало да знаят, че могат да разчитат на теб, точка ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР