Депутати от парламентарната група на Величие са заплашвали един от

...
Депутати от парламентарната група на Величие са заплашвали един от
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов от Величие: Заплашиха ме, че ще бъда унищожен

Депутати от парламентарната група на " Величие " са заплашвали един от създателите на партията - Ивелин Михайлов, заяви той пред БНР:

" Има в това число и закани против мен, че ще бъда унищожен... Това, което ще стане в началото, е да ми бъде опустошен имиджът и след това да бъда погубен стопански или физически ".

На въпрос дали заканите са идвали от техни депутати, или от други, Михайлов отговори:  " Да, наши депутати го споделят, можели да ми обезпечат интернационална отбрана, да ми решат проблемите, хора, които до през вчерашния ден са нямали един лев, ще вземат решение проблеми за милиони... "

Тоест ваши депутати се ви заплашвали: " Да, закани за мен най-вече, че в случай че не нещо не се е случило както те го желаят, ще бъда погубен и ще се задействат процеси, при които няма да има точка в света, в която да се скрия ", сподели Ивелин Михайлов.

Той позволи, че депутати от " Величие " биха дали своят вот в поддръжка на държавно управление в границите на 50-ото Народно заседание, само че чака това да се случи с третия мандат:

" Има депутати, които ми споделиха, че биха дали своят вот за програмно държавно управление, в случай че бъде с трети мандат на Има Такъв Народ. И в случай че те решили да ги послушат, да трансформират - вместо експертно да го кръстят програмно, което ме навежда на мисълта, че по някакъв метод имат някаква сделка ".

На въпрос дали това са някои депутати, или е или парламентарната група, Михайлов отговори: " Някои депутати ". Те болшинство ли са? - " Малцинство са ", уточни Ивелин Михайлов.

Заплахите са пристигнали след диалог с управлението на група, сподели още Михайлов и разгласи, че на следващия ден от 10:30 ч. ще направи изказване. На него ще участват и депутати, с цел да потвърдят думите му и информацията за отправени закани.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР