Депутати от ГЕРБ, начело с Антон Тодоров се редуваха, за

...
Депутати от ГЕРБ, начело с Антон Тодоров се редуваха, за
Коментари Харесай

От ГЕРБ ротационно четоха имена от Мездрагейт 2

Депутати от ГЕРБ, отпред с Антон Тодоров се редуваха, с цел да могат да прочетат всички имена от листата на Мездрагейт 2. Така те сами нарекоха изнесената от тях информация за назначения в община на Мездра на обвързани по един или различен метод хора с кмета Генади Събков. Депутатите държаха в ръце и разчертана скица.

Представител на МИР Враца също взе присъединяване в брифинга на ГЕРБ в Народното събрание. Тя разяснява и думи на кмета Генади Събков, който през вчерашния ден на спонтанен брифинг си бил разрешил да дава избрания като " болен мозък ".

" Питам: " Прекратил ли е кметът на Мездра договорът с компанията? Не знам кого назовава той " болен мозък ", само че дано жителите на общината си създадат изводите ", обявиха още от МИР Враца.

Според ГЕРБ за две години кметът Генади Събков е подменил повече от половината чиновници в общината.

Голяма част от тези хора са назначени без конкурс - по този начин както единствено Българска социалистическа партия го умеят, съобщи и Красен Кръстев от ГЕРБ и дефинира ситуацията като шуробаджанащина на партиен принцип.

Към всички имена Кръстев прибави и информацията, че брачната половинка на кмета Събков е чиновник в банката, която обслужва общината.

По думите на Антон Тодоров " няма такава община " в България като Мездра, тя е " успех на зетьо-шуробаджанакизма ", а обстановката - " червен октопод души община Мездра ".

На въпрос обаче дали в ГЕРБ имат сигнали по сходство на този и за свои кметове, Антон Тодоров съобщи, че оставят и на Българска социалистическа партия да свърши някаква работа.

" ГЕРБ има 156 кмета - 5 пъти повече от тези на Българска социалистическа партия. Техните са 34 ", добави депутатът и приключи с това, че никой не може да се усеща предпазен. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР