Депутати от ДПС, сред които и Делян Пеевски, са сезирали

...
Депутати от ДПС, сред които и Делян Пеевски, са сезирали
Коментари Харесай

Войната на ДПС срещу златните паспорти продължава, Пеевски сезира и ДАНС

Депутати от Движение за права и свободи, измежду които и Делян Пеевски , са сезирали ДАНС за така наречен " златни паспорти ", оповестяват от пресцентъра на партията. Те упорстват да бъде осъществена инспекция на всяка една процедура по приемането на българско поданство от чужденци против вложения за интервала от 2013 година до момента.

Движение за права и свободи стартира войната против " златните паспорти " стартира още преди Коледа. Тогава депутатът Хамид Хамид съобщи, че по този метод Пеевски демонстрира, че няма нищо общо с тези паспорти, за което съгласно Хамид бе " незаслужено упрекнат от Държавния департамент на Съединени американски щати, поставяйки го в листата " Магнитски ". Преди празниците от Движение за права и свободи обявиха, че Пеевски и още няколко депутати ще напишат и законoпроект по въпроса.
Настоящ член на Висш съдебен съвет също е забъркан в издаването на " златни паспорти "
Най-малко петима души от арабски и съветски генезис, кандидатствали за приемане на " златен паспорт " в България, са издали пълномощни в...
Прочети повече
Според вносителите на сигнала " единствено по този начин може да бъде открито дали са налице нарушавания на законовите процедури и в случай че са позволени нарушавания, да бъдат подхванати нужните дейности за търсене на отговорност от отговорните лица. С осъществяването на инспекцията ще бъдат прекратени и спекулациите по тематиката от страна на избрани медийно-олигархични кръгове в страната ".

Припомняме, че такава информация от ДАНС беше поискана и от служебния правосъден министър Янаки Стоилов , който също така внесе в Народно събрание и предложение за отпадане на така наречен " златни паспорти ", а Европарламентът към този момент разисква благоприятни условия за ограничението им.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР