Депутати от БСП за България и Възраждане попречиха да бъде

...
Депутати от БСП за България и Възраждане попречиха да бъде
Коментари Харесай

Мая Манолова пред МОЧА: Ако го бутнат, народът ще ги бутне тях

Депутати от Българска социалистическа партия за България и " Възраждане " попречиха да бъде сложено скеле към паметника на Съветската войска в София. Преди обяд два камиона с железа стовариха скелето на части пред паметника, съобщи Днес.бг.

Депутатите  разбрали това и са поискали от регионалната администрация да им даде заповед за слагане на оборудването, както и документи, които да покажат каква е задачата му.

" По закон като депутати имаме право да желаяме да ни бъдат предоставени документите неотложно. В тях няма класифицирана информация. Беше ни отказано с мотив, че би трябвало да отправим документално искане и до две седмици ще ни дадат отговор. Дотогава обаче ще е свършило всичко ", изясни пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия за България Георги Свиленски.

Мая Манолова от " Изправи се.БГ " съобщи: " Ние сме тук 32-ри ден, тъй като сме подготвени да се противопоставим против опитите на десницата да бутне паметника. Те си мислят, че по този начин ще изкарат изборите. Може би даже им вършим услуга, тъй като в случай че те бутнат паметника, народът ще бутне тях, само че те не го схващат. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР