Депутати от БСП не искат ГЕРБ да приеме на конгреса

...
Депутати от БСП не искат ГЕРБ да приеме на конгреса
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Управление с ДПС и БСП е невъзможно

Депутати от Българска социалистическа партия не желаят ГЕРБ да одобри на конгреса си декларация срещу коалиция с тях. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила пред публицисти в Народното събрание. Думите му са във връзка изявленията от страна на Движение за права и свободи, че желаят ремонт на националистите от властта и че в едно бъдещо ръководство биха взели участие във властта с ГЕРБ.

„ Всеки вижда, че ГЕРБ е незаобиколим фактор в едно бъдещо ръководство и всеки желае да бъде евентуален претендент за участник във властта “, сподели Цветанов. Той разясни, че пред ГЕРБ стои четиригодишен управнически мандат.

„ Изборите минаха единствено преди 6 месеца. Управленската стратегия, която приехме август месец е за четиригодишен интервал. В момента се придържаме и изпълняваме уговорките си “, съобщи Цветанов. По думите му допустимата и допустима коалиция е била ГЕРБ и „ Обединени патриоти “. „ Искането на оставка на държавното управление се комбинира от двете политически обединения Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Това е алтернативата на настоящето ръководство “, сподели Цветанов.

На въпрос дали съществува вид ГЕРБ да ръководи с Движение за права и свободи, Цветанов отговори, че в сегашния миг такава догадка не е допустима. „ Нека бъдем откровени към съответните искащи да вземат участие дружно с нас “, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ и разясни, че българските жители са тези, които дефинират. „ Управление с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия е невероятно. Дори на конференцията на ГЕРБ ще излезем с политическо решение “, съобщи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР