Депутати от БСП и ГЕРБ влязоха в бесен спор по

...
Депутати от БСП и ГЕРБ влязоха в бесен спор по
Коментари Харесай

Депутати се нападнаха в ефир, обиждат се на театър и фашизъм

Депутати от Българска социалистическа партия и ГЕРБ влязоха в гневен спор по малкия екран. Поводът - желаната оставка на Димитър Главчев. Превишава правата си и не си извършва отговорностите. Станахме за смях. Заседанията ни са от по 20 минути. А в предишното Народно заседание сме молили госпожа Цачева да се върне, тъй като Главчев изпуска контрола. Сега няма кой да поеме надзор, съобщи Стоян Марчев от " Българска социалистическа партия за България " в дебат с Десислава Атанасова от ГЕРБ в " Деня стартира ".

Липсват всевъзможни причини, отвърна Атанасова. " Ако Главчев си извършва отговорностите, то от вашата парламентарна група няма да остане нито един ", добави тя.

Не може да има обиди като убийци, това е фашизъм, ГЕРБ обаче по този начин желаят, да се покаже, че Народно събрание не работи ", скочи Марчев.

Говорите за законопроекти, на които не се обръща внимание. Няма нито един подобен в комисия с ръководител от ГЕРБ. Защо Петър Кънев не прегледа предложенията ви в комисията по Икономика, или Хасан Адемов?, отвърна Атанасова.

Когато има няколко закона, които се припокриват, се гледат на куп, продължи тя. " Има и закони на ГЕРБ, които стоят и чакат ", сподели още Атанасова.

Няма да изкарате година, отсече Марчев и продължи: " Организирате спектакъл за по 30 минути. За това Народното събрание има рейтинг 0 ".

А кой го интересува по кое време Българска социалистическа партия крещят и скачат по банките или излизат от съвещания?, отвърна Атанасова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР