Депутати от 6-и Врачански избирателен район ще приемат граждани в

...
Депутати от 6-и Врачански избирателен район ще приемат граждани в
Коментари Харесай

Депутати от 6-и Врачански избирателен район със съвместна приемна за граждани

Депутати от 6-и Врачански изборен регион ще одобряват жители в взаимна приемна.
На 7 март 2022 година /понеделник/ от 11 часа в Областна администрация-Враца ще се организира взаимна Приемна за жители с народните представители от VI-ти МИР-Враца, инж. Деница Симеонова от ПГ на „ Продължаваме Промяната “, доктор инж. Георги Георгиев от ПГ на „ Има Такъв Народ “ и Александър Симов от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.
В приемната ще вземат присъединяване също Владислава Лакова – заместник-председател на Общински съвет-Враца, Областен ръководител на Политическа партия „ Демократи за мощна България “ и един от представляващите „ Демократична България – Обединение “ за област Враца, Стефан Красимиров – регионален шеф на Враца и Красимир Колев – заместник-областен шеф на Враца.
Гражданите ще бъдат одобрявани в заседателната зала на ет. 4 в постройката на Областна администрация-Враца, бул. „ Демокрация “ № 1.
Срещите ще стават след авансово записване, което ще сe прави всеки работен ден от 9 до 17 ч. на телефон 092/66 14 29 или на гише „ Административно обслужване” в постройката на Областна администрация-Враца, като се попълня и информативен лист по пример, съдържащ трите имена на жителя, неговия адрес и телефон за противоположна връзка, както и малко ревю на казуса.
Заявления за банкет могат да се подават до 2 март 2022 година в това число.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР