Депутати и симпатизанти на ГЕРБ се събират пред ГДНП в

...
Депутати и симпатизанти на ГЕРБ се събират пред ГДНП в
Коментари Харесай

Депутати на ГЕРБ: Това е зле скалъпена политическа репресия, Борисов не е изнудвал никого

Депутати и симпатизанти на ГЕРБ се събират пред ГДНП в символ на митинг след ареста на водача на партията Бойко Борисов. Сред присъстващите са Томислав Дончев, Данаил Кирилов, Христо Терзийски и членове от младежката организация на партията.

Няма корист с евросредства. Въпросът е за какво Министерство на вътрешните работи смъкна известието си, в което пишеше за лица, които още не бяха арестувани и за корист с евросредства, каквато няма. Това е зле скалъпена политическа принуда ", разяснява Томислав Дончев.

Според него задачата е да бъде " строшен гръбнакът на опозицията, да няма кой да пречи на това държавно управление да прави каквото си желае, да бъдат сплашени всички ".

" Всичко това се е случило пред детето и внуците на господин Борисов. Същото е било и с останалите сътрудници и това е било разпоредено ", добави Делян Добрев. Според някогашния ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева това е " скалъпена акция, пробват се да пречупят водача на най-голямата опозиционна партия, членовете и симпатизантите на ГЕРБ ".

Припомняме, че тази нощ юристът му Менко Менков съобщи пред публицисти, че някогашният министър председател е арестуван по сигнал за изнудване, а Европейската прокуратура не взе участие в акцията.

Менко Менков сподели, че досъдебното произвеждане е формирано от Министерство на вътрешните работи на 17 март при изискванията за необходимост, става въпрос за същата инспекция, формирана по сигнал от съдружие " Боец ". Адвокатът посочи, че инспекцията е формирана по сигнал от 10 декември, като по нея Борисов е идвал да дава пояснения, а, по думите му, сигналът е въз основата на разпечатка от медиите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР