Депутатът-ветеран Ник Браун обяви, че ще се оттегли на следващите

...
Депутатът-ветеран Ник Браун обяви, че ще се оттегли на следващите
Коментари Харесай

Бившият лейбърист Ник Браун ще се оттегли на следващите избори, докато взривява процеса на подаване на жалби

Депутатът-ветеран Ник Браун разгласи, че ще се отдръпна на идващите избори, откакто беше отхвърлен от лейбъристите поради тъжба против него.

Бившият водач на лейбъристите, който е член на Народното събрание от 1983 година, сподели, че също ще подаде оставка от участието си, защото разкритикува " фундаментално и непростимо неправилен " развой на тъжби. Г-н Браун загуби лейбъристкия бич и беше отхвърлен от партията през септември 2022 година след подадена тъжба против него.

В гневно изказване депутатът от Нюкасъл ъпон Тайн Ийст удостовери, че няма да се бори на идващите избори. Той сподели: „ Границата на изборния ми регион в този момент се преначертава след измененията в рамките на националния изборен регион и считам, че е рационално време да се пенсионирам – като се има поради, че другояче щях да съм съвсем на 80 години до края на идващия си мандат.

Въпреки това е значимо също по този начин да изясня, че решението ми да се отдръпва е взето на фона на дълготраен вътрешен дисциплинарен развой против м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР