Депутатът Веселин Марешки оглавява листата на коалицията Воля – Българските

...
Депутатът Веселин Марешки оглавява листата на коалицията Воля – Българските
Коментари Харесай

Марешки оглави листата на коалиция Воля - Българските Родолюбци“

Депутатът Веселин Марешки оглавява листата на обединението „ Воля – Българските Родолюбци “ на идните избори за Европейски парламент. Кампанията той публично разгласи на конференция от новата си партийна централа в емблематичната постройка на “Раковски 134 ”, където се обитаваше Съюз на демократичните сили.

 © БГНЕС
Листата е от 17 души. Освен от партията на Марешки, в обединението са Народна партия „ Свобода и достолепие “, Български аграрни съюз „ Александър Стамболийски “, Българска социалдемократическа партия, Християндемократическа партия на България, Политическа партия „ Обединена социалдемокрация “.

Веселин Марешки и сътрудниците му поемат в борбата за новите депутатски места в Екологичен потенциал със слоган „ Всички дружно да се надигнем против грабежа “.

„ Едно от значимите ни послания, които задаваме е, че в България и Европа би трябвало да бъдат изпращани кметове, депутати, които са същински родолюбци, а не безродници “, разясни Марешки.

Едно от първите неща, с които би се заел той е тематиката за Истанбулската спогодба. Според Марешки сегашните евродепутати Джамбазки и Бареков не откриха храброст на „ третия пол “. „ Точно поради такива като тях по българските учебни заведения питат децата дали са момченца, момиченца или нещо друго. Ние изрично ще осветяваме такива хора и ще се борим да не попадат в който и да е парламент “, изясни водачът на „ Воля “.
 Изтече срокът за регистрация на партиите и обединенията за евроизборите Изтече срокът за регистрация на партиите и обединенията за евроизборите
Днес изтече срокът за регистрация на партиите и обединенията за идните избори за Европейски парламент. Инициативните комитети имат още няколко дни...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР