Депутатът в 45-то Народно събрание от "Има такъв народ" Пламен

...
Депутатът в 45-то Народно събрание от "Има такъв народ" Пламен
Коментари Харесай

Пламен Абровски, ИТН: Приемът на проекти по ПРСР е проблемен

Депутатът в 45-то Народно заседание от "Има подобен народ " Пламен Абровски разяснява във фейсбук, че приемът по подмярка 4.1 от ПРСР 2014-2020 година е проблеме и би трябвало да бъде спрян. " За безусловно всички стана ясно, че този банкет е проблематичен. Много проблематичен. Като се стартира от обстоятелството, че за едно и също финансиране наедно ще се борят и пчелари и зърнопроизводители, и животновъди и производители на плодове, и производители на зеленчуци, та се стигне до заложената дискриминация кой може да кандидатства и кой може да вземе повече точки. Неравенството дребни -големи даже няма да го разясня ", уточни Абровски.
Този банкет е естествения свършек на ръководството на Десислава Танева, която ще се запомни с джиповете, тиквите, къщите за посетители и в този момент с хаоса и несправедливостта, която аргументи. Служебният министър господин Бозуков има неповторимият късмет да възвърне справедливостта. Нищо неприятно и рисково няма този банкет да бъде краткотрайно спрян, ремонтиран и пуснат още веднъж. По този метод от една страна, хем ще бъде отстранена заплахата 422 милиона лв. да останат за сметка на националния бюджет, хем ще се получи едно естествено удължение на приема, само че с към този момент естествени и законни правила. Това умерено може да стане в границите на един месец. Нека не се лъжем - препоръчаното за удължение на периода на приема действително е изменение на заповедта. Значи за периода може, за сериозните и значими неща не може. Хайде да не си хвърляме прахуляк в очите.
Време е да стартираме да назоваваме нещата с същинските им имена. Ако някой някъде е сбъркал е редно и да си понесе политическата отговорност. Българското земеделие не е за един мандат или за един министър. Българското земеделие има потребност от независимост и разцвет. Всичко друго е боязън и суетност, приключва Абровски.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР