Депутатът Станислав Балабанов обясни в “Лице в лице по bTV,

...
Депутатът Станислав Балабанов обясни в “Лице в лице по bTV,
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: ПП-ДБ изпраха Бойко Борисов и ще го пазят от Гешев

Депутатът Станислав Балабанов изясни в “Лице в лице ” по bTV, че “Има подобен народ ” е отдръпнал поддръжката си за кабинет с първия мандат, тъй като партията не е видяла ясна стратегия и ясни цели от ГЕРБ-СДС. “Чухме хубави, само че доста общи хрумвания ”, разяснява той връзката с Мария Габриел. На репликата на водещата Цветанка Ризова, че към този момент е било направено систематизиране на “кутийките ” на Бойко Борисов и Има Такъв Народ са щели да получат два министерски поста.

“Разпределиха ги във вашите студиа ”, отвърна Балабанов. Той акцентира, че никой не е потърсил Има Такъв Народ и това е повода те да се откажат от поддръжката си.



“Ние няма да се ротираме, сиреч връткаме ”, съобщи депутатът. Станислав Балабанов съобщи също, че в този момент Кирил Петков и Асен Василев би трябвало да обяснят на гласоподавателите си, по какъв начин по този начин ще се ротират с този, който са арестували.

“ПП-ДБ изпраха Бойко Борисов и в този момент ще по пазят от Гешев ”, съобщи депутатът.

“Това ще е държавното управление на алчността ”, съобщи той и добави, че Има Такъв Народ към този момент ще е една доста прагматична и мощна съпротива в Народното събрание. По негово мнение кабиненът, който ще бъде основан с втория мандат ще е политически, а не експертен. Балабанов разяснява също, че днешната конференция на основния прокурор Иван Гешев е даказала, че разделяне сред управляващите няма. Той сподели също, че Има Такъв Народ ще поддържа правосъдна промяна, само че тя да не е “да стане Гешев, да седне Пешев ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР