Депутатът Станислав Анастасов заяви в Още от деня, че по

...
Депутатът Станислав Анастасов заяви в Още от деня, че по
Коментари Харесай

Станислав Анастасов, ДПС: Сега е важно всички власти да говорим в един глас

Депутатът Станислав Анастасов съобщи в " Още от деня ", че по гледище на Движение за права и свободи е било прекратено разглеждането на бюджета и се е пристъпило към приемането на обща декларация.

„ Още във вторник, на 22 февруари, когато трябваше да обсъдим противозаконното признание на независимостта на Донецка и Луганска републики от страна на Руската федерация, ние от Движение за права и свободи през целия ден призовавахме да има обща декларация на всички парламентарни групи. Ако поради една или две групи не може да се одобри обща декларация, то да има оптимално необятен консенсус и Народното събрание да приказва с един глас “, разяснява Анастасов.

В тази обстановка ръководещи и съпротива малко си губят смисъла. И опозицията трябваше да свърши общата работа.

Сега е значимо да запазим този дух и оттук насетне всички управляващи да приказваме в един глас и да действаме по един метод, тъй като по всичко наподобява, че обстановката няма да стане по-лека и занапред ще има доста провокации.

Ние сме планували всичко това в декларацията и сме дали мандат на държавното управление да отиде в Брюксел и на срещата на НАТО, приключи Анастасов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР