Депутатът Радостин Василев обяви, че се кандидатира за кмет на

...
Депутатът Радостин Василев обяви, че се кандидатира за кмет на
Коментари Харесай

Радостин Василев реши да се кандидатира за кмет на София

Депутатът Радостин Василев разгласи, че се кандидатира за кмет на София ден откакто против него стартира делото по обвиняване за насила.

Василев загатна, че се готви да взе участие в локалните избори още в понеделник, като това беше формалният мотив да изиска отсрочване на идващото правосъдно съвещание чак за началото на ноември.

Сега той свика конференция в Българска телеграфна агенция, с цел да стартира кандидатурата си в кметския избор. Зад него няма да стои партия, а предприемчив комитет. Мотото на акцията му: " Без ГЕРБ и Държавна сигурност в София ".

Радостин Василев стана народен представител през 2021 година - първо от листата на " ИТН ". Беше определен за министър на спорта в кабинета на Кирил Петков, а няколко месеца по-късно напусна Има Такъв Народ дружно с още няколко съпартийци в символ на противоречие против свалянето на съдружното ръководство с мандат на " Продължаваме промяната ".

Именно от този момент датира и обвиняването против него, че е упражнявал напън и насила против някогашната национална представителка, с цел да я накара да се отдели от партията на Слави Трифонов.

Василев беше избиран два пъти за народен представител от листата на Политическа партия, само че през май напусна групата със скандал, като популяризира аудиозапис на вътрешнопартиен диалог.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР