Депутатът, посочен като педофил от главния прокурор Иван Гешев -

...
Депутатът, посочен като педофил от главния прокурор Иван Гешев -
Коментари Харесай

Само в Lupa,bg: Депутатът-педофил забил тийнейджърката във фитнеса си?

Депутатът, посочен като педофил от основния прокурор Иван Гешев - Даниел Александров, е забил малолетната тийнейджърка, която се оплака на органите на реда от блудничество от него, във фитнес салона си. По информация на Lupa.bg борецът от Дупница имал лична зала, носеща името на брачната половинка му, в която постоянно ходели и девойки, занапред навлизащи в света на спорта и здравословното хранене. 

Александров може да се раздели с депутатския си имунитет след настояването на Гешев, с цел да бъде извършено следствие във връзка със сигнала на 14-годишната госпожица. 

Междувременно наш източник разкри, че 30-годишната брачна половинка на Александров Джанан Манолова, майка на 4-годишната му дъщеричка Адел, неотдавна е подала и документи за бракоразвод. 


Докато към момента са щастливо семейство - през 2020 г. 

Манолова е скрила всички общи фотоси с депутата от ГЕРБ от профилите си в обществените мрежи и е махнала фамилното му име, както и всяка информация, която може да препрати към него. 


С дребната Адел, която през днешния ден е единствено на 4... 

Александров бе 3 пъти претендент за народен представител - през 2021 година, през октомври 2022 година и за
вота на 2 април тази година, като единствено в последната конкуренция съумя да стигне до банката в пленарната зала. Той не е член на ГЕРБ, а е национален определен от гражданската квота на партията, макар че от години поддържа близки връзки с водача й Бойко Борисов. Справка на Lupa.bg показва, че депутатът е притежател освен на фитнес клуб в регион " Витоша ", само че е и в управителния съвет на няколко спортни клуба в Дупница, както и в съдружничество с една от компаниите на боса на " Юнион Ивкони " и изтъкнат гербер Ивайло Константинов посредством неговия наследник Велизар. 

С благодателя на федерацията по битка и мастит предприемач Гриша Ганчев
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg