Депутатът Пламен Николов e кандидатът за премиер на Има такъв

...
Депутатът Пламен Николов e кандидатът за премиер на Има такъв
Коментари Харесай

Пламен Николов от ИТН взима мандата, той е предложението за министър-председател

Депутатът Пламен Николов e претендентът за министър председател на " ИТН ", получи изследователски мандат за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев. Номинацията не бе известна до последно.

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов и депутатите Филип Станев, Ивайло Вълчев, Станислав Балабанов и Пламен Николов влязоха в президентството, с цел да получи партия Има Такъв Народ мандат за сформиране на държавно управление.

" В резултат на изборите от 11 юли тази година, на вас се пада отговорността да получите първия изследователски мандат. Хората гласоподаваха за вас с упованието да консолидирате фронта на смяната против проваленият корупционен модел на властта. Време е да схващат по какъв начин и с кои персони. Твърде доста много неотложни проблеми се натрупат, с цел да допуснете неуспеха от месец септември. Вярвам и съм уверен, че го осъзнавате. Българите чакат вашите оферти за кабинет в границите на открития от Конституцията период ", съобщи президентът Румен Радев при връчването на мандата.

Представителите на Има Такъв Народ бяха посрещнати от митинг на Народно придвижване за промяна на системата. Те са на място, „ с цел да станат очевидци за връчването и връщането на мандата ".

Пламен Николов е лекар по философия на правото, политиката и стопанската система.

Средното си обучение получава през 1995 година в Хуманитарна гимназия „ Йоан Екзарх Български " - гр. Шумен с профил „ История и археология ". Образованието си продължава в СУ „ Св. Климент Охридски ", където приключва магистратура по Философия на науката. Специализира в Австрия със стипендия „ Ернст Мах " в Университета на Клагенфурт.
Има над 15 годишен опит в бизнес развиването и ръководството на планове. Работил е с огромни клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР