Депутатът от "Воля" Веселин Марешки постави въпроса за цените, които

...
Депутатът от "Воля" Веселин Марешки постави въпроса за цените, които
Коментари Харесай

Марешки: Плащаме скъпи горива за МВР, за да пълним джобовете на картела

Депутатът от "Воля " Веселин Марешки сложи въпроса за цените, които заплаща Министерство на вътрешните работи за горива, в декларация от парламентарната естрада.

Марешки осведоми, че е задал въпрос към министър Радев и прочете отговора, в който министърът изяснява, че има подписани контракти, само че не с бензиностанции, а с определени снабдители, отговарящи на комплекс от критерии. Договорите са налични на формалния уебсайт. Министърът прецизира също, че годишният разход за горива е друг през другите години и зависи от доста фактори - брой на структурите, брой на колите, криминогенната конюнктура и други

Според Марешки нищо не излиза наяве от отговора на министъра.

Депутатът от "Воля " твърди, че сега в райони, където цената на колонка е с 40 ст. по-ниска, Министерство на вътрешните работи заплаща с 40 стотинки повече. Ние плащаме с 40 ст. повече, с цел да пълним джобовете на картела, съобщи депутатът от "Воля ". Това е обвързвано и със събитията в Асеновград, тъй като с разграбен бюджет на чиновниците на Министерство на вътрешните работи от един или различен картел или монополист в действителност не остават пари за мотивация на чиновниците, счита той.

Марешки настоя министърът да излезе и да "ни покаже действителните неща ", с цел да се разбере какво се случва най-малко с част от парите на народа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР