Депутатът от Воля Андон Дончев каза, че е гласувал с

...
Депутатът от Воля Андон Дончев каза, че е гласувал с
Коментари Харесай

Депутатите пак гласуват с чужди карти

Депутатът от Воля Андон Дончев сподели, че е дал своя вот с непозната карта в Народното събрание и е уведомил за това ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев. 

Депутатите дадоха брифинг в Народното събрание, с цел да разкрият, че са разкрили пробив в системата при гласоподаване на законите в пленарна зала. 

Интересното в тази ситуация обаче е, че конференцията на Воля идва като опрощение,  защото телевизия " СКАТ " е уловила с камера по какъв начин Андон Дончев гласоподава и с картата на съпартиеца си Симеон Найденов в четвъртък. Питали го, а пред малкия екран той си признал, че е отишъл до тоалетната и дал на сътрудника си да гласоподава.

Днес обаче Дончев даде конференция с друга теза, че дочули, че е допустимо гласуването с непозната карта и решили да ревизират. 

" Системата за гласоподаване с пръстов отпечатък не работи ", сподели на конференцията Дончев и разгласи, че са внесли сигнал до ръководителя на парламент.

Колегите му от Воля пък изрекоха терзание, че този пробив в системата слага под въпрос гласуването на законите.

Системата за гласоподаване в Народното събрание бе сменена по време на първия кабинет Борисов и ръководител на Народното събрание Цецка Цачева. Тогава се вкара пръстов отпечатък, с цел да се постави завършек на гласуването с непознати карти. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР