Депутатът от ВМРО Стоян Божинов от Петрич хули, обижда и

...
Депутатът от ВМРО Стоян Божинов от Петрич хули, обижда и
Коментари Харесай

Депутатът Стоян Божинов хули съгражданите си

Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Стоян Божинов от Петрич ругатни, наскърбява и псува в обществените мрежи своите съграждани, които подлагат на критика държанието на евродепутата Ангел Джамбазки с хвърлянето на бомбички.

Петричани, осъждащи държанието на евродепутата, станаха цел на офанзивите от страна на локалния народен представител от войводите Стоян Божинов. Някои от присъединилите се да изразят мнение и гражданска позиция усетиха даже закани от страна на Божинов и предизвестиха, че ще запазят тези му думи като доказателство.

Най-остро влиза в дискусия с Валентин Илиев, към който хвърля обиди и даже закани. Впечатляващо е и още едно умозаключение на депутата от Петрич – „ ти си страхливец и нещо се насираш “ с следващо допълнение „ ще дойда да изближа нацапаното, не се коси “.

„ Депутатите би трябвало да са образец за хората. Не може да имат сходно държание. Странно е, че ме атакува, тъй като съм изразил мнение “, разяснява пред ПИК Валентин Илиев.

Освен покани-закани за персонална среща, депутатът изригна против него, разгневен от напомнянето, че българските жители заплащат заплатите на депутатите. В словесната канонада и отбрана на „ войводското държание “, Стоян Божинов риторично попита „ до момента в който пристигна полицията и някой безсрамник ти влезе у дома, ко вършим “, а видно от държанието на войводите, отговорът е – саморазправяме се! И най-удачното с пиратки и изтичане на течности върху главите. Скандалът сред хората и депутата Божинов потегли от пост на локалния юрист Любомир Георгиев.

Той написа: „ Одобрявате ли такова държание от евродепутат (да хвърля бомбички и пиратки по хората - някой можеше да оглушее или да бъде съществено ранен), без значение от това дали измежду тези хората е имало вандали? Една вандалщина оправдава ли друга, в случай че на улицата е имало полиция? Докога бе, Джамбазки? “.

Георгиев разяснява през вчерашния ден, че една валданщина не би трябвало да води до друга. Според него има способи, по които да си защитиш имуществото, в случай, че на място са били полицията и охранителната компания. „ Извършеното от Джамбазки е хулиганска демонстрация и има подаден сигнал от софийски сътрудници юристи до прокуратурата “, изясни още Любомир Георгиев.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР